Mjekë me Përvojë

Mjekë me Përvojë

Njerëzit janë në qendër të industrisë së kujdesit shëndetësor. Objektivi dhe masa e shërbimeve që ne ofrojmë janë njerëzit. Bazuar në mendimin shkencor, vënien e njerëzve në qendër, duke përdorur të gjitha zhvillimet në botë duke ndërthurur ekspertizën dhe përvojën tonë në fushën e shëndetësisë, duke respektuar të drejtat e pacientit dhe rregullat etike deri…

Testi i Laboratorit Modern

Testi i Laboratorit Modern

Biokimia Laboratori i Biokimisë shërben duke u ndarë në seksione. Ka një gamë të gjerë testesh duke përfshirë Biokiminë, Hormonet, Markuesit e Tumorit, Hematologji-Koagulimin, Nivelet e Barnave, Markerët Kardiak, Biokiminë e Urinës, Testet e Alergjisë, Testet e depistimit të Sindromës Down. Në departamentin e biokimisë kryhen analiza të biokimisë së gjakut. Kontrollohen analizat e sheqerit…

Teknologjia e Fundit

Teknologjia e Fundit

Të gjitha pajisjet mjekësore të përzgjedhura për diagnostikim, trajtim, kujdes ndaj pacientit dhe sigurinë e pacientit përbëhen nga marka të rëndësishme të njohura ndërkombëtarisht. Të gjitha pajisjet mjekësore të përzgjedhura për diagnostikim, trajtim, kujdes ndaj pacientit dhe sigurinë e pacientit përbëhen nga marka të rëndësishme të njohura ndërkombëtarisht. Të gjitha investimet e pajisjeve mjekësore janë…

Një shënim për vizitorët tanë

Ne përdorim cookie për të siguruar që ne t'ju ofrojmë përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ne do të supozojmë se jeni të kënaqur me të.

GDPR Politika e Privatësisë

Hapni bisedën
1
Si mund të ndihmojmë
SHENDETEPERJU
Pershendetje;
Ne përpiqemi që ju të merrni trajtimin më të mirë në spitalet më të mira në Turqi me çmimin më të përballueshëm.

Nga procesi i aplikimit deri në përfundimin e trajtimit tuaj, ju mund të na shkruani për çdo pyetje që mund të keni. Mund të kontaktoni me neve. Ne kemi vendosur të gjejmë më të mirën për ju dhe t’ju ofrojmë këtë shërbim në mënyrë që të rifitoni shëndetin tuaj dhe të jeni me të dashurit tuaj.Ne nuk ju tarifojmë para për këtë shërbim që ju ofrojmë.
Shendete Per Ju