Njësitë e mjekësisë kirurgjikale

 • Anestezia dhe Reanimacioni
 • Kirurgjia e trurit dhe nervave
 • Kirurgjia Pediatrike
 • Kirurgjia e Përgjithshme
 • Kirurgjia Torakale
 • Sëmundjet e syve
 • Gjinekologji dhe Obstetrikë
 • Kirurgjia kardiovaskulare
 • Sëmundjet e fytit të hundës së veshit
 • Obeziteti dhe Kirurgjia e Obezitetit
 • Transplantimi
 • Ortopedi dhe Traumatologji
 • Perinatologji
 • Patologjia
 • Kirurgjia Plastike dhe Rikonstruktive
 • Qendra IVF
 • Urologjia
 • Kirurgjia Onkologjike (Kancer).

Njësitë e mjekësisë së brendshme

 • Mjekësia e urgjencës
 • Mjekësi Familjare
 • Akupunkturë
 • Algologjia
 • Endokrinologjia Pediatrike
 • Infeksioni i fëmijëve
 • Sëmundjet e gjoksit pediatrik
 • Hematologji dhe Onkologji Pediatrike
 • Shëndeti dhe sëmundjet e fëmijëve
 • Imunologjia Pediatrike dhe Sëmundjet Alergjike
 • Shëndeti dhe sëmundjet mendore të fëmijëve
 • Gastroenterologji Pediatrike
 • Zhvillim i femijes
 • Kardiologji Pediatrike
 • Neurologjia e Fëmijëve
 • Nefrologjia Pediatrike
 • Onkologji Pediatrike
 • Psikiatria e fëmijëve
 • Psikologjia e Fëmijëve
 • Ushqyerja dhe Dieta
 • Dermatologjia
 • Endokrinologjia dhe Sëmundjet Metabolike
 • Sëmundjet Infektive dhe Mikrobiologjia Klinike
 • Mjekësia Fizike dhe Rehabilitimi
 • Gastroenterologji
 • Mjekësia Tradicionale dhe Plotësuese (Mjekësia integruese)
 • Sëmundjet e gjoksit
 • Hematologji
 • Shërbimet e Infermierisë
 • Sëmundjet e brendshme
 • Kardiologjia
 • Qendra e palcës së eshtrave
 • Kimioterapia
 • Nefrologji
 • Neurologjisë
 • Mjekësia bërthamore
 • Psikologjia
 • Onkologjia e Rrezatimit
 • Reumatologjia
 • Shëndeti Mendor dhe Sëmundjet
 • Onkologji Mjekësore
 • Triazhi
 • i porsalindur

Stomatologu

 • Shëndeti i gojës dhe i dhëmbëve
 • Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale
 • Radiologjia Orale dhe Maksilofaciale
 • Zbardhja e dhembeve
 • Mjekimi Dentar
 • Endodoncia
 • Trajtimi me implant
 • Ortodoncia
 • Pedodoncia
 • Periodontologji
 • Stomatologji Protetike
 • Stomatologji restauruese

Laboratori

 • Biokimi Mjekësore
 • Qendra Mjekësore e Aviacionit
 • Mikrobiologjia Mjekësore