Spitali i qytetit Başakşehir İkitelli me një sipërfaqe të mbyllur prej përafërsisht 1 milion metra katrorë dhe një kapacitet shtrati prej 2 mijë 682

Duke ofruar shërbime shëndetësore superiore, Spitali i Qytetit Başakşehir Çam dhe Sakura, me karakteristikat e tij urbane, funksionale dhe të qëndrueshme, tejkaloi të gjithë konkurrentët e tij në mbarë botën dhe hapi terren të ri për Turqinë.

Projektet më të spikatura të sektorit të pasurive të paluajtshme në botë u vlerësuan në Panairin Ndërkombëtar të Pasurive të Paluajtshme, i cili këtë vit u mbajt në Francë me temën “Drejtimi i Transformimit Urban”. Si rezultat i vlerësimeve, Spitali Başakşehir Çam dhe Sakura fituan çmimin “Kompleksi Shëndetësor më i Mirë” në MIPIM me titullin “Ndërtesa me izolatorin sizmik më të madh në botë” për numrin e 2068 izolatorëve sizmikë që disponon. Në të njëjtën kohë, spitali ynë vazhdon të ofrojë shërbimin më të mirë shëndetësor në botë duke hapur qendrën e djegieve “më të madhe në Evropë” me 61 shtretër.

Leave a Comment