Başakşehir Çam dhe spitali i qytetit Sakura sjellin “më të mirët” në vendin tonë

Duke ofruar shërbime shëndetësore superiore, Spitali i Qytetit Başakşehir Çam dhe Sakura, me karakteristikat e tij urbane, funksionale dhe të qëndrueshme, tejkaloi të gjithë konkurrentët e tij në mbarë botën dhe hapi terren të ri për Turqinë. Projektet më të spikatura të sektorit të pasurive të paluajtshme në botë u vlerësuan në Panairin Ndërkombëtar të…

Lexo më shumë