“Vështirësia në frymëmarrje mund të jetë një pararojë e çfarë sëmundjesh?”

Frymëmarrja, e cila është ankesa më e dukshme e koronavirusit, me të cilin po luftojmë së fundmi, mund të jetë edhe pararojë e shumë sëmundjeve të rënda. Spitali Universitar Biruni Specialisti i sëmundjeve të gjoksit Assoc. Dr. Hande İkitimur dha informacione të rëndësishme për gulçimin dhe shkaqet e saj. gulçim; Nuk është vetëm një ankesë…

Lexo më shumë

Universiteti Medipol i Stambollit arriti të rritet me 20 vende…

Universiteti Medipol i Stambollit arriti të rritet me 20 vende në ‘Rankëzimin e Turqisë’ URAP 2022-2023 krahasuar me një vit më parë. Laboratori Kërkimor i Renditjes së Universitetit sipas Performancës Akademike (URAP) në kuadër të Institutit të Informatikës së Universitetit Teknik të Lindjes së Mesme (METU) ka shpallur ‘Rankëzimin e Turqisë’ 2022-2023. Në listën që…

Lexo më shumë

Başakşehir Çam dhe spitali i qytetit Sakura sjellin “më të mirët” në vendin tonë

Duke ofruar shërbime shëndetësore superiore, Spitali i Qytetit Başakşehir Çam dhe Sakura, me karakteristikat e tij urbane, funksionale dhe të qëndrueshme, tejkaloi të gjithë konkurrentët e tij në mbarë botën dhe hapi terren të ri për Turqinë. Projektet më të spikatura të sektorit të pasurive të paluajtshme në botë u vlerësuan në Panairin Ndërkombëtar të…

Lexo më shumë