Çmimi i përballueshëm dhe trajtimi më i mirë

Është dëshira jonë më e madhe që ju të arrini trajtimin më të mirë me pajisjet më të mira.

Trajtimi në Turqi

Ne përpiqemi që ju të merrni trajtimin më të mirë në spitalet më të mira në Turqi me çmimin më të përballueshëm.

Nga procesi i aplikimit deri në përfundimin e trajtimit tuaj, ju mund të na shkruani për çdo pyetje që mund të keni. Mund të kontaktoni Biaim. Ne kemi vendosur të gjejmë më të mirën për ju dhe t’ju ofrojmë këtë shërbim në mënyrë që të rifitoni shëndetin tuaj dhe të jeni me të dashurit tuaj.Ne nuk ju tarifojmë para për këtë shërbim që ju ofrojmë.
Ne ju ofrojmë këtë shërbim pa pagesë. Pritja jonë e vetme nga ju është që të kemi trajtimin tuaj dhe të na rekomandoni tek ata që kanë nevojë pasi të rifitoni shëndetin tuaj. Ju i bëni pagesat tuaja në spital vetëm gjatë procesit të trajtimit.

Është një filial i Shendet Per Ju Ftoni Shop SH.P.K.