Pse Turqia në Shëndet?

Turqia ka pritur qytetërime të formuara prej shekujsh për shkak të vendndodhjes dhe klimës së saj gjeografike. Turqia, e cila është me diell 300 ditë në vit, ka plazhe, opsione termale, limane, muze dhe rrënoja të brendshme dhe të jashtme, fusha golfi, mundësi talasoterapie, vendpushime skish, pllaja, pyje, me markën kombëtare ajrore që kryen fluturime të shkurtra në destinacionet më të shumta në botë, si Thy. Është një vend i preferuar në turizmin shëndetësor me cilësinë e shërbimit. Në fillim të arsyeve të zgjedhjes së turizmit shëndetësor në vendin tonë, janë A plus Spitalet dhe klinikat e akredituara me staf mjekësh ekspert, avantazhe konkurruese në çmim, teknologji dhe pajisje të reja. Si në kërkimin shkencor, ashtu edhe në praktikën klinike, mjekët turq synojnë t’ju ofrojnë shërbim cilësor me stafin e tyre ekspert dhe me përvojë të kujdesit shëndetësor që e kanë dëshmuar veten në botë.

Për shkak të mbështetjes së turizmit shëndetësor me stimuj dhe marrëveshje ndërkombëtare në kuadër të politikës shtetërore, ai është kthyer në një destinacion të shpeshtë për pacientët tanë të huaj që do të vijnë për turizëm shëndetësor në Turqi. Përfitimi nga shërbimet e trajtimit në Turqi në krahasim me trajtimet jashtë vendit

Është 70-80% më lirë.

Leave a Comment