Pasi të vendosni për spitalin ku do të trajtoheni, na dërgoni një kopje të pasaportës dhe biletën tuaj të mbërritjes nëse do të fluturoni për në Turqi ose me rrugë tokësore. Ne ia përcjellim informacionin tuaj spitalit partner në Turqi.