Mjekët tanë specialistë dhe staf shëndetësor me përvojë ofrojnë shërbime diagnostikimi dhe trajtimi për të gjithë pacientët tanë në kuadrin e parimit të “besimit në shëndet, rehati në shërbim”, të cilin ata e mbështesin me një shërbim shkencor dhe vëmendje të madhe.

Departamenti i Kirurgjisë Estetike, Plastike dhe Rikonstruktive është dega kryesore që ofron riparimin e deformimeve dhe defekteve në trup duke përdorur teknikat e kirurgjisë estetike dhe rikonstruktive.

Operacion plastik

 • Rinoplastika
 • Estetika e veshit
 • liposuksioni
 • Zmadhim gjoksi
 • Zvogëlimi i gjoksit
 • Ngritjen e gjirit
 • Gjinekomastia
 • Palosje barku
 • Estetike e qepallave
 • Liftim dhe estetikë e fytyrës
 • Shtrirja e ballit dhe e tempullit
 • Zmadhimi/zvogëlimi i mjekrës
 • İnjeksion yndyre
 • Estetika e buzëve
 • Trashje buzësh
 • Dermabrasion
 • Estetika e krahëve, këmbëve, trupit
 • Estetika e zonës së syve
 • Ngritjen e vetullave
 • Transplantin e flokëve
 • Ngritjen e qafës

Kirurgjia rikonstruktive

 • Rindërtimi i gjirit
 • Riparimi i çarjes së qiellzës dhe buzës
 • Anomalitë kongjenitale
 • Pasojat e djegies
 • Tumoret e lëkurës dhe trajtimi
 • Trauma e fytyrës
 • Kirurgjia e dorës
 • Defektet e lëkurës

Procedurat jokirurgjikale

 • Mbushëse
 • Aplikimet e botoksit
 • Trajtimi i rrudhave
 • Trashje buzësh
 • Estetika e buzëve