Nëse trajtimi juaj përfundon sipas vendimit të njësisë dhe specialistëve që ju trajtojnë, ju do të ktheheni në shtëpi dhe të dashurit tuaj shëndoshë e mirë.
Nëse trajtimi juaj ka faza të tjera dhe ju duhet të ktheheni për këto faza, ky proces do të planifikohet për ju.
Ne duam që ju të dini se ju mund ta rifitoni shëndetin tuaj më shpejt për sa kohë që plotësoni kërkesat e nevojshme për mjekimin dhe trajtimin e rekomanduar nga mjeku juaj.
Nëse ju duhet të shkoni sërish në spital për shkak të trajtimit tuaj, kjo është e rëndësishme për shëndetin tuaj dhe nuk duhet ta neglizhoni.