Në Qendrën e Syve ne ofrojmë shërbime në të gjitha nëndegët e oftalmologjisë dhe kirurgjisë me mundësitë e avancuara që ofron teknologjia dhe me stafin tonë të përbërë nga mjekë të rëndësishëm, secili prej të cilëve është i specializuar në fushën e tij.

Çfarë trajtojmë ne?

 • Ekzaminimi i përgjithshëm i syrit
 • Trajtimi iLasik
 • Katarakt
 • Strabizmi
 • Estetika e syve
 • Laser dhe lente intraokulare
 • Elektrofiziologjisë
 • Inflamacionet intraokulare
 • Presioni i syve (glaukoma)
 • Sy dembel
 • Lente kontakti
 • Sëmundjet e kornesë
 • Neuro-Ophtalmology
 • Sëmundjet e retinës dhe kirurgjia
 • Problemi i shikimit të afërt

Teknologjitë

 • Topografia e kornesë
 • Lol Master Optical Biometria
 • Laser Argon
 • Nd:Lazer Yag
 • Tetor
 • Fusha e Vizionit Kompjuterik
 • Ultrasonografia orbitale
 • Plusoptix
 • Laser Excimer
 • Fakomemulifikimi
 • Vitrektomia
 • Elektro Fiziologji
 • Mikroperimetria
 • Mikroskopi spekular
 • Ffa dhe Indocyanine Green Angiography