Kur të vini në Turqi me rrugë ajrore ose tokësore, ekipi i spitalit tonë partner do t’ju përshëndesë nga aeroporti ose terminali i autobusëve dhe do t’ju çojë në hotelin ku do të qëndroni.
Pasi të vendoseni në hotel, ekipi ynë do t’ju çojë në spitalin ku do të trajtoheni. Kështu, procesi juaj i trajtimit do të fillojë.