Spitali Universitar Medipol Mega

Spitali Universitar Medipol Mega; Me 7 spitalet e tij (Spitali i Përgjithshëm, Spitali Dentar, Spitali i Sëmundjeve Kardiovaskulare, Spitali Gjinekologjik, Spitali IVF, Spitali Onkologjik, Spitali i Syve), stafin akademik ekspert dhe pajisjet teknologjike, ofron gjithçka që mund të nevojitet për shëndetin në një qendër të vetme 24/ 7.