Teknologjia e Fundit

Të gjitha pajisjet mjekësore të përzgjedhura për diagnostikim, trajtim, kujdes ndaj pacientit dhe sigurinë e pacientit përbëhen nga marka të rëndësishme të njohura ndërkombëtarisht.

Të gjitha pajisjet mjekësore të përzgjedhura për diagnostikim, trajtim, kujdes ndaj pacientit dhe sigurinë e pacientit përbëhen nga marka të rëndësishme të njohura ndërkombëtarisht. Të gjitha investimet e pajisjeve mjekësore janë kryer me kujdes për të krijuar një kompleks spitalor referencë me reputacion ndërkombëtar.

 • Energjia lazer Holmium 150 Watt
 • 16 Seksioni Tomografia e Kompjuterizuar (CT)
 • 256 Seksioni Tomografi e Kompjuterizuar (CT)
 • Rezonanca magnetike 3 Tesla (MR)
 • Bi-Plan Angio
 • Sistemi i Brakiterapisë
 • Cyber ​​thikë M6
 • Rreze X me panele dixhitale të sheshta
 • Mamografi dixhitale
 • Ngjyrosës Radiologjik Doppl 4D USG
 • IT me energji të dyfishtë
 • ESWL (Tërrmim guri)
 • Gamma Knife
 • MRI me anestezi të përgjithshme
 • HIFU
 • MRI intraoperative
 • Elastografia me MRI të mëlçisë
 • Spekt/CT kardiak
 • Ultrasonografia e zemrës
 • Densitometria e kockave
 • Mono-Plan Kardiak Angio
 • O-Arm
 • PET/CT
 • Ekspert në kohë reale 4D USG Voluson E8
 • Ultrasonografia me ngjyra doppler
 • Kirurgji Robotike
 • SPECT/CT
 • stealthstation
 • Varian Truebeam
 • Mikroskopi dixhital Zeiss Artevo 800